Friday, April 22, 2011

zaman kecik-kecik Aliah

salam.
hari ni tajuk evegreen sikit..
btw,maaf sgt2 sebab dah lama tak post new entry..
banyak benda nak settle dgn new sem.stuck sikit2.
1st day dah dpt homework,2nd day dah dapat assigment...awsome kan?
haha..tadi after bangun subuh pukul 5.45 pagi...
mandi,cuci baju,sidai baju,breakfast,kemas bilik,buat homeworks..
erk,housemate smua tido lg..so,sunyi2 tu layan la movie 'shoperholic' tu..
best2..2nd time watch that movie...
(pdahal tgn masa tu,tgh selak2 nota anatomy..under subtopic digestive system.)haha..
dah siap2 tgok..pi kat rak,jumpa album gmbar lama2 dlu...ye lah zmn dulu masih lagi guna kaedah p kedai gmbar n cuci...
laaa? upload je kt FB..ulak~

nah sebagai kenang2 an masa kecik2 untuk tatapan teman2...hehe..

*yeay~ masa baby...silau laaa.. 
(kat rumah masa di LUMUT,PERAK)

*dgn umi...yg botak tu>uda...@hadi helmi
(uda,kacak gila kau..hehe) =p
location : kat sungkai kot...umi tgh pregnant kan Qilah

*bajet baik...hehe...credit to abi..abi suka amik pic anak-anak dia..
location? x taw...-mase ni x pandai baca peta-  =p

*raya di kg Dato Sulaiman Menteri,Majidee...
(ngn pak usu razak n angah..)
angah xde gigi depan..la? angah dah jadi bapak budak pun.. huhu

* yeay,smua muka innocent....halim,hakim,hadi,hafiz n alia...
kat belakang tu kak nana n kak noni...
raya kat JB..rumah nek embah kot...if x silap..  =p
masa tu ,umur 4 tahun! tu tnjuk sign '4'..hahaha
*aliah kepoh~  O_ov

*yeay..botol susu..sedap2...hadi @ uda ngan jaket aladin die..
hehe...skirt tuu,tapi pakai skaf...haha
-poning den-

*ni masa alia f1...la? dah 20 tahun da pon..tu si zaki pun dah pergi Rusia...semua dah besar2..
=p
location : kat kampung Beranang,Selangor


*birthday masa umur 5 tahun..amacm? cantik kan??
muka clean jeeer...
pakai kebarung kuning ooo...shing2 ...silau!!

*yeay,masa zaman alia takda gigi...haha..tapi cantik..haha..
ni ngn along azul..dia cucu lelaki 1st..alia,cucu prempuan 1st..
now along azul dah ada anak sorang,umur along azul pun dah 28 tahun...
haha...zmn dulu2 la katakan...


*zaman form 2...tu ha izzat,azuan @ dido,hazim,elifah n smua lah...
comel je kan?? murid ksyagan cikgu normaliza..cikgu geografi..hehe
=p
(cikgu,kami skrg dah beso..dah nak kawin da pun)
haha..nipu2..



tu je...skadar rindu2...flash back smula pic2 lama...

bye..take cre..have great weekends..
love,
aliahelmi




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget