Sunday, May 1, 2011

al kisah budak sekolah ALL BOYs~


salam.
alhamdulillah...hari ni adernaline sgt banyak~ waw...i like that energy..
hehe..
demam makin okey...cuma tekak ni..masih kekal dgn suara GANAS tapi SEXY~
haha..
doktor kt klinik kesihatan Shah Alam,entah ape lah..bagi ubat yg tak effect...
MD dari mana lah ek die tu...geram betul! tak caring~ x mo jadi cm dia...haiyaaa~
syukur alhamdulillah,dapat jumpa umi dan abi,qila n along + alang..
nampaknya semua risau nak carikkan rumah sewa yg dekat dgn MSU...
aduhai~ finally x pindah pun...hehe  =P

ok,back to topic....SEKOLAH ALL BOYs?
btw,nak bgtahu..dulu abi sekolah all boys...St John Inst,KL...
wa..bila bercerita psl sekolah semua lelaki ni..berderau darah dengar..sebab teruja..*miahaha..normal untk gadis2 yyg straight...hehe..(like me)
melihat produk2 sekolah semua lelaki ni,saya yakin mereka semua COMEL n TERBAIK..
why?
sebab boleh tgok abi...for example..die sgt sweet~
setiap tahun besday,abi mesti bagi hadiah..n kalau exam atau sakit die mesti care habis~.
i LOVE my dad~
hari ni...dia bagi hadiah tudung yg cantik~
*ni kat dunkin' donut..teruja dgn tdung yang abi kasi..ada manik2..x terlalu over..simply THE BEST!

then,nak di jadikan cerita...ada la hamba Allah yg suka dkt i ni pun dr produk sekolah all boys...
hmm..teringat dulu dia kasi surat..sweet~ (walaupun handwriting sgt2 tak cantik) yeks~ boys! hahaa
dia lukis2 gmbar ,yg for me lagi bermakna dr dok belagak bawak naik kreta mahal2 pusing KL..ceit~
cute sgt~ siap ada lirik lagu nasyeed...
*ingat ustzah Baayah jer ada surat cinta? sy pun ada..
masa sekolah rendah dulu pun dpt surat cinta...dr budak St.Michael Ipoh..haha..handwriting ko jgn citer rr... burok beno..tapi main thing,dia nak ckp "saya suka n cintakan awk,aliah"..tatabahasa sgt FAILED! hehe..


 teringat..abi pun jenis tulis surat kat umi,...pernah rr selak2 dokumen lama,terjumpa! OMG...sgt sweet ok...setahu alia la..semua jejaka yg berkait dgn hidup alia>semua suka tulis surat untk express their feeling...so sweet~*abi,abg2,n si dia...

just nak bagitahu u all..siapa yg ada buah hati dtg dr sekolah all boys...sebenarnya dorang ni pemalu n sweet... dorang tak romantic tau..memang tak romantic lansung..but the way they act accidently itulah yg sweet... kalau tak percaya,pi test!!

memang dorang lack of way/skill nk communictae dgn girls >most of them..but seriously...they perfom in love pretty cool...
2 jer nak share info..

yes i do love lelaki pemalu n dtg dr sekolah semua lelaki..> YOU...*siapa yg berkenaan~ =)
insyaAllah,jika kalian *girls* di jodohkan dgn boy datang dari sekolah all boys>tak kecewa..insyaAllah..


love,
aliahelmi

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget