Thursday, November 28, 2013

pesanan terakhir

Assalammualaikum & holla.


recently i asyik rasa sebak.
then cepat makan hati..


final exam akan bermula 2nd week of december.

entahlah, rasa sebak tu menjadi-jadi.
sebab maybe rasa diri ni banyak sangat dosa.
kadang2 terbayang, sempat ke nak buat amal baik?
Allahuakhbar.


terdetik nak tulis entry kali ini, sebab..
if ada yang terbaca..then sempat ziarah i dekat hospital.
i mohon korang remaind-kan parents and family i untuk jaga aurat i sepanjang i tak sedar masa di wad nanti..


baru-baru ni, ubat i habis..
i met the doctor last night..
nak to-pop ubat baru.

he said, according to my status sekarang.
i punya patah tulang belakang tu DOES hit my nerve..
that's why i selalu sakit kaki..then pain dekat tapak kaki..
rasa painful sangat bila berdiri..

dia kata kalau operate tulang belakang ni BAHAYA dan MAHAL.
Allahuakhbar.
andai entry ni entry terakhir i..
i nak minta maaf pada semua.
maafkan salah silap i.
apa2 yg i terhutang atau terambil hak awak2..
i mohon halalkan.


i juga mohon semua pembaca doakan keselamatan i..
i nervous nak hadapi operation.
i takut..
takut..

i takut amalan2 i belum cukup untuk memudahkan kehidupan i dalam alam kubur nanti.
ya Allah.

down deep.
i only asked for the forgiveness for everything that i've done towards you and whoever who knows me.



i rindukan family i.
i rindukan Allah.
ya Allah, ampunilah dosa-dosaku.
sungguh aku tak layak ke syurga-Mu, namun aku tak sanggup ke neraka-Mu.


love,
Aliahelmi

 rindu dekat abi..
dia kata kat Libya sejuk.
suhu -17
harap dia tak sakit.
rindu nak peluk abi.
:'(
Allah


after a week tak jumpa abi.
he sent me a picture of him.
MasyaAllah..
rindunya.
ya Allah, jagakan dia untukku.
i'm beggin You.

 


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget