Wednesday, April 13, 2011

OBSES! sexy~

salam.
ok fine,tajuk sangat merepek.
sebenarnya masih nak cerita tentang masa.
berapa ramai di antara pembaca yang pakai jam?
huh..cuba tengok tangan masing-masing..
haaaa~ takdak!
hehe...

macam alia,alia suka jam yang besi..tak minat sangat jam kulit n bagai.maybe kecenderungan alia yang lebih selesa dengan jam besi ni.
minat jugak la jam kulit ni.tapi kalau pakai tangan mesti melecet.biasa lah kulit BABY.
weehu~,sangat perasan!
jam pun murah je,even mampu beli mahal2..
tapi my priority bukan jam mahal2.as long,kita ada jam dan mampu panctual.dah good enough.






alia punya jam SANTA POLO.itu pun x ori.hehe....janji cantik n tahan lama..hehe..important thing,harga berpatutan.tak semestinya jam mahal tu stylo.excuse me..merepek..
oklah,selamat memakai jam..semoga anda lebih menghargai masa anda.

l0ve,
aliahelmi

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget