Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan tiba

"untonglah berpuasa first time dengan hubby & anak"

-erkk, motif?-
hehe.




Assalammualaikum & helo,

Hari ni ada kecik hati dengan orang-orang, tapi nak buat macamana. Semua 'bounzer' amik long leave time Ramadhan. Katanya nak fokus ibadat.
Ahaks!

Sebelum terlupa, kepada pembaca tegar blog ni (i know u, eventough you curi2 baca blog i)
haha.
Selamat Berpuasa bagi semua penganut beragama Islam.
Alhamdulillah masih lagi berkesempatan merasai Ramadhan 1434.


Cuti ni, mungkin akan buat perubahan sikit agaknye.
Seems dah pegang jawatan itu ini.
*Alhamdulillah atas segalanya*
Kerja bertimbun sikit.

Memandangkan ni blog peribadi, boleh kot publish design t-shirt glow in the dark.
MPP pun katanya, nak fokus pada 1 t-shirt dulu.
So, rasanya i akan handle sendiri la t-shirt glow in the dark ni. Memandangkan i rapat dengan pembekal yg ke-2 ni. Kak Aida.

take a look first;




Further, text je.
0111-5676786
(tu mmg nfon untuk kerja)
Tak nak open order lagi. 
InsyaAllah.
26 Julai 2013. Baru open order.
Harga sehelai?
RM 30.00

Mahal sikit, sebab.. Bila time gelap je baju ni 'menyala'.
Glow in the dark kann..
wow!

InsyaAllah, Ramadhan ni mampu buat diri ini kenal makna mensyukuri dan berdikari.
Kadang-kadang, Allah nak beri kita hadap ujian tu sorang-sorang sebab Dia nak tengok 'capablility' kita.
Kita kuat ke?
Sekuat Thor ke?
Sekuat Tiger ke?
hehe..


Ada rezeki, insyaAllah ada.
Ini pun nak bantu rakan kerja Kak Aida yg sudi designkan baju serta produk ni, semoga ianya bermanfaat buat semua.


I have msg for all my reader, yet i put it in picture form.





Akhir sekali pesanan i untuk you olls;



Love as always, 
Aliahelmi










No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget