Friday, August 19, 2011

sahabat ~_~


salam n hye fellow frenz....




mesti gelabah smcm kan bila baca title kt ats..
dont worry kwn2, maut ,jdoh, rzeki smua rahsia Allah di loh mahfuz,
hmm..
act, thing that i wnt to highlight was > 
SEKIRANYA INI RAMADHAN TERAKHIR BUATKU, APAKAH KALIAN MENGANGGAPKU SAHABATMU?
APAKAH KALIAN SUDI MEMAAFKAN KESILAPANKU?

hmmm...
APAKAH AKU SAHABAT YG BAIK?
APAKAH AKU SUDAH MENGGEMBIRAKAN HATI KALIAN? (pernahkah aku meberi kalian senyum tawa?)
APAKAH KALIAN SUDAH MEMAAFKAN AKU?




apa yg sy nak minta/mohon dr kalian..
maafkan ksilapan sy,mohon kemaafan dr lubuk ht yg kecil ni.
kerana bg sy,
yg namanya SAHABAT ialah bukan yg MEMUJI-MUJI kamu,
tetapi yg mencari KESILAPAN kamu.
:)


kpd mereka2 yg sudi mencari kesilapan sy, mahu pun mnegur sy..
Allahurobbi. kalian lah yg di cari.
terima kasih kerana mengingatkan sy, terima kasih kerana sudi meluahkan rasa nasihat itu kpd sy.
:)
i do appriciate that.




dari AKU BUKAN SAHABAT YG BAIK,
aliahelmi

(post ni sebijik mcm kat my fb notes)
:)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget