Saturday, March 3, 2012

gimme some hug please

salam.
hye everyone.


take a deep breath....
then release it through your anus/rectum.
*ok fine, i'm teaching u how to kentut..
:P

alhamdulillah, selamat jugak mnjwb TEST msian studies last monday.
everything went well.
tq Allah for sending my parents on the last wednesday..
lepas kerinduan..
aiyo..
masa nk jmpe, brdebar kot..
mcm nk jmpe ehem2..
*ewah, msa biila aku ade ehem2 ni*
jgn nak getikkk sgt lah kan..



syukur ke hadrat Ilahi, iman msih dlm landasan yg betul...
di kelilingi dgn pelbagai ujian...
penat dgn conduct event.
1st sem, 1st year dah jadi pengarah program treasure hunt untuk my sbjct koko?
frankly speaking, tak sangka di beri peluang..
meskipun di gelar > kakak2 purdah..
^_^
(excited, hr tu pakai jersy bola sepak Msia yg warna biru.. tuuu diaaa, kak purdah pkai jersy bolaaaaa)
hihi..


terima kasih kpd lecturer yg bg peluang dkt sy untuk organise progrm untk kwn2..
segala kekurangan, jari sepuluh sy susun untuk mohon kmaafan (jari tgn den mmg spuluh je)..
:P

baru-baru ni di uji dgn musibah.di bawa  ke klinik untuk terima injection..
adeh, sengal kot...
nape lah umo 21 ni br kne inject..

then this week, lots of lots test..
but...
at the end lecturer cancel semuanya..
why???
tell me whyyy???

nvm, myb Allah nak suruh study lg kot..
:)

insyaAllah, sy akan di beri mandat untuk memacu sebuh program tntg ekonomi islam, *msih dlm pmilihan sbg moderator*..
kalau tak, jd AJK untuk hias pentas..
heeee~

ape2 pon, mane2 yg relate to Islam, insyaAllah akan ku luangkan masa mekipun busyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...


btw, baru je habiskan kupon buku yg terakhir last thursday.
beli buku2 niii..
insyaAllah, smoga buku ni bermanfaat..
kwn2 lain yg baca blog sy ni.. beli lah..
sy yakin buku ni bwa bnyk manfaat untuk kalian.
*sy bukan promoter buku kpd penulis, tapi sy penggemar buku. harap maklum*










*buku ni hadiah dr saudara Taufiq. tqsm*


bak kata umi & abi, baca buku akademik duluuuu...
insyaAllah, buku akademik smestinya brada dlm senarai utama.
buku2 ni hnya untuk penuhi ilmu2 fardhu kifayah yg lain...
^_^


buat pembaca blog yg setia & pembaca novel sy..
maaf, buat masa sekarang..
sy terpaksa FREEZE novel soulmate dulu..
nak fokus pd pgajian..
takpa, nt cuti semester, sy cuti 3 bulan!
heeeee~
insyaAllah sy akan bg hasil penulisan yg baik untk pmbaca & brmanfaat..
trima ksih sbb setia menanti.
^_^

smoga Allah tabahkan hatimu..
heheehee...

HARI NI NK KONGSI AYAT DENGAN KORANG ;
"Oleh itu, takutilah kamu akan kemurkaan Allah dan taatilah kepadaKu"
(As Syu'araa: 179)

&
"Jika Ia mahu, nescahaya Ia membinasakan kamu dan mendatagkan makhluk yang baharu"
(Fathir : 16)


renung2 kan selamat beramal.
hihihikkk (gaya maria elena)

ape pon, sy mmng rindu pelukan seseorang..
my beloved angel..
my umi..
heeee~

entah la..
rindu kt dia membuak2 kot..
xpe la..
sorry, tercerita kt you olls pulak kan..


p/s: nt UNISEL under club MPN nk organise tinta bicara OMBAK RINDU..open to all .. all over Malaysia..
jemput lah dtg...
kt UNISEL sh.alam tau.
cooming soon > MAY
^_^



love u,
aliahelmi



 ni baru je settle jadi model photoshoot untuk assigmnt sorang sahabat.
me & puteri terpilih..

so, ini adalah hasil kerja dorang.
smoga dorang dpt markah assigmnt yg mantap2.
tqsm sbb belanja mkn ye encik2 pengarah.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget